Image

Petri Lukács Ádám

Kommunikációs szakértő

Több mint húsz éve foglalkozik kommunikációval hazai és nemzetközi vállatoknál, Magyarországon és külföldön egyaránt.

Jelenleg tanácsadóként és mentorként dolgozik különböző szektorokban, a sport, a civil és a gazdasági világ képviselőinél.

Korábban a világ legnagyobb gyerekjogi szervezetének az UNICEF Magyar Bizottságának az ügyvezető igazgatója volt.  Több évtizedes vezetői pályafutása során számos cégnél töltött be kommunikációs igazgatói pozíciót: Erste Bank Hungary Zrt., Tesco Magyarország, Malév. A vállalatok teljes külső és belső kommunikációjának az irányítása mellett, a válságkommunikáció területén is komoly tapasztalatokkal rendelkezik. Az osztrák fejvadász cégnél, a dr. Pendl & dr. Piswanger-nél is dolgozott vezető tanácsadóként, ahol a HR területén szélesítette ismeretét.

Országosan ismertté, a Magyar Köztársaság Kormányának szóvivőjeként vált, dacára annak, hogy ezen pozíciójában csupán hét hónapot töltött.

Széles körű kormányzati, gazdasági kapcsolatrendszerrel rendelkezik és számos társadalmi munkában vállal részt, többek között tagja: a Magyar Marketing Szövetség – Döntéshozók Klubjának, a Hungarian Business Leaders Fórum, Női Vezetők Fórumának.

Image