Image

Dunavölgyi Mária

A Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Kar Szervezeti Magatartás Tanszékének tanársegédje.
Image

Image

Dunavölgyi Mária

Kommunikációs szakértő

Több mint húsz éve foglalkozik kommunikációval hazai és nemzetközi vállatoknál, Magyarországon és külföldön egyaránt.

Jelenleg tanácsadóként és mentorként dolgozik különböző szektorokban, a sport, a civil és a gazdasági világ képviselőinél.

Korábban a világ legnagyobb gyerekjogi szervezetének az UNICEF Magyar Bizottságának az ügyvezető igazgatója volt.  Több évtizedes vezetői pályafutása során számos cégnél töltött be kommunikációs igazgatói pozíciót: Erste Bank Hungary Zrt., Tesco Magyarország, Malév. A vállalatok teljes külső és belső kommunikációjának az irányítása mellett, a válságkommunikáció területén is komoly tapasztalatokkal rendelkezik. Az osztrák fejvadász cégnél, a dr. Pendl & dr. Piswanger-nél is dolgozott vezető tanácsadóként, ahol a HR területén szélesítette ismeretét.

Országosan ismertté, a Magyar Köztársaság Kormányának szóvivőjeként vált, dacára annak, hogy ezen pozíciójában csupán hét hónapot töltött.

Széles körű kormányzati, gazdasági kapcsolatrendszerrel rendelkezik és számos társadalmi munkában vállal részt, többek között tagja: a Magyar Marketing Szövetség – Döntéshozók Klubjának, a Hungarian Business Leaders Fórum, Női Vezetők Fórumának.

Image