Image

Tenner Benjámin

1988-ban született, Budapesten. Művészeti és design vezetést tanult a Nemzetközi Üzleti Főiskolán, amit 2013-ban fejezett be. A diploma megszerzését követő első vállalkozásai között van a Konyhakör vándor-vacsora sorozat, 2014-től, majd a Konyhakör ügynöksége és az Enso étterem, ami 2020-ban nyitott.

Gyakornoki éveit reklámügynökségeknél és a Szigetnél töltötte, a diploma után egyből saját projektek fejlesztésébe fogott. Különböző márkák stratégiai tervezése és esemény koncepciók fejlesztése után a Konyhakör vándor-vacsorái és a konceptuális gasztronómia felé fordult. Ügynöksége látomásszerű, különleges helyszíneken történő, szép, egyedi vacsora és gasztronómiai események szervezésével foglalkozik, privát és publikus megvalósításokban.

(Fotó: Horváth Ádám)

Image